Jeg Er Kommet Hjem


 

Klik på sangene og læs teksten...

 

1. Absolut Intet

2. Vi Er Alle Lige

3. Ingenting Kan Stoppe Os

4. Giv Slip

5. Storm

6. Det Hele Starter Med Dig Selv

7. Mit Hjertes fugl

8. Jeg Er Så Lille

9. Island I Mit Blod

10. Den Bedste Tid I Mit Liv

11. Fortæl Mig Om Kærligheden

12. Som Et Lys I En Stjernenat

13. Jeg Er Kommet Hjem

 

Link til alle sangene på en side...

 


1. Absolut Intet - De fleste hits i radioen handler om absolut intet - derfor ville jeg skrive en sang om dette. Det var bare umuligt, for sangen kom til at handle om de mest vigtige ting i livet.. Det at gøre absolut intet til absolut alt.

2. Vi Er Alle Lige - Ingen er født til at hade, men man kan lære det. Vi har alle et valg vedrørende hvordan vi opfører os. Alle valg er som regel acceptable, men hvilket billede af dig selv har du lyst til at vise omverdenen. Tænk over det! Om intolerance, manglende rummelighed overfor andre og hvad vi gør ved det!

3. Ingenting Kan Stoppe Os - Om at sætte os selv fri og gi' kærligheden til hinanden uden begrænsninger... Alt for tit holder man igen og begrænser sig selv ­ slip dig løs og nyd det.

4. Giv Slip - Prøv at gi' slip - og se hvad der sker ­ det kunne være at alting bare bliver bedre. Du behøver ikke at frygte noget hvis du tror at mulighederne for noget nyt og spændende er der, hvis du siger farvel til noget af det du ikke vil ha' i dit liv.

5. Storm - Islandsk digt af min oldefars bror Hannes Hafstein fra 1882, tilsat min musik anno 2018 - 136 år senere... Stormur er et meget smukt digt, en hyldest til naturens kræfter og hvad den gør ved os.

6. Det Starter Med Dig Selv - alting starter med dig selv og dine handlinger sker udfra hvad du tror der er bedst - men, er det nu også det rigtige.? Lyt til teksten og stil dig selv spørgsmålet om hvad du selv kan gøre for at skabe en bedre verden.

7. Mit Hjertes fugl - Oprindelig svensk sang af dansk/svenske Mikael Wiehe ­ Han var rigtig glad for min oversættelse til dansk og det er en stor ære for mig at få lov til at synge den på dansk - sangens budskab skal holdes i live ­ også i Danmark.

8. Jeg Er Så Lille - Alt for mange har svært ved at se ud over sig selv. Hvis vi stadig selv tror at vi er centrum af universet, så skal jeg love dig at man er meget lille, men det går først op for dig når du kigger dig omkring...

9. Island I Mit Blod - En hyldest til Island, mine rødder og hele det islandske folk. 2018 er 100-året for Islands løsrivelse fra Danmark, men den startede mange årtier før og milepælen for dette var i 1904, hvor Hannes Hafstein blev udnævnt til Islands egen første statsminister.

10. Den Bedste Tid I Mit Liv - Tænk tilbage, nyd minderne og byg din fremtid på de gode stunder sammen med den og dem du holder af. Hvad er du bygget op af, og hvem har betydet noget for dig i dit liv. Tænk på det!

11. Fortæl Mig Om Kærligheden - Det er aldrig for sent at lære noget mere om kærligheden - vær ydmyg og lyt, kig dig omkring og lær af dem der ved noget om det. Kast dig ud i det, for kærligheden skal prøves og erfares

12. Som Et Lys I En Stjernenat - Ensomheden findes i os alle, men der vil altid være en der holder af og om dig - husk det, så skal det nok gå... Vi ved ikke om nogen føler sig ensomme, men luk mennesker ind i dit liv og verden åbner sig.

13. Jeg Er Kommet Hjem Det er godt at ta' væk, ta' ud og ta' afsted, men følelsen af at være kommet hjem er det bedste. Ikke alle har den mulighed, og nogle leder hele livet efter den. Sangen er frit oversat efter Jón Sigurðsson fra Island og melodien er af den ungarske komponist Emmerich Kálmán Oprindeligt hedder sangen "Heut' nacht hab' ich geträumt von dir" og er fra operetten Das Veilchen vom Montmartre (The Violet of Montmartre) opført i Wien i 1930. Oprindelig indspillet af Otto Brandenburg i 1959 ­ "The World Laughs On"

  

Siden opdateres i september 2018... Kom venligst igen !